101 Beach Club zoekt enthousiaste collega's.

Ben jij een horeca topper, scholier/student, junior of senior, of gewoon op zoek naar een leuke vaste of parttime baan op het strand? Dan hebben wij jobs voor jou!

    Keuken:
 • Zelfstandig werkend kok, je werkt samen met collega's en bent verantwoordelijk voor je eigen "partij" om de lekkerste gerechten te bereiden voor onze gasten van ontbijt tot diner.
 • Keukenhulpen, Mice en place maken voor de keuken, bereiden van eenvoudige lunch/diner gerechten, frites en broodbakken en alle andere voorkomende werkzaamheden, onder leiding van onze koks.
 • Leerling kok wij hebben als SBB stage leerbedrijf plek voor leerling met doorgroei mogelijkheden.
 • Medewerkers spoelkeuken. Afwassen van al het serviesgoed en opruimen ervan.
 • Keukenassistenten, keuken en Take-Away. 
  Mice en place maken voor de keuken en Take-Away, bereiden van eenvoudige lunch/diner gerechten, frites en broodbakken en alle voorkomende werkzaamheden. Maken en doorgeven van eenvoudige gerechten Take-Away keuken.

  Bediening:
   
 • Restaurantmanager Als Restaurantmanager werk je mee in de bediening en ben je verantwoordelijk dat alles op de werkvloer goed loopt. Onder de werkzaamheden vallen o.a. opstarten dag, zorgen dagelijkse gang van zaken goed gaan, problemen voorkomen/oplossen, opleiden van personeel, afsluiten van de dag.
 • Medewerkers Bediening
  Ontvangen van gasten, opnemen bestellingen, menukaart toelichten, uit serveren bestellingen etc. 
 • Runners
  Het uitserveren en uithalen van drankjes en gerechten aan de gasten, schoonhouden van de tafels en omgeving, Medewerkers Bediening attenderen op gasten die iets wensen te bestellen etc.
 • Medewerkers Bar
  Het klaarmaken van bestelling, zoals alle koffie bereidingen, alcoholische als non alcoholische dranken. Maken van milkshakes, smoothies, ijsjes als wel schoonhouden werkomgeving, apparaten en alle overige bar werkzaamheden. 
   
Ervaring is voor sommige functies een pré, maar zolang jij gastvrijheid hoog in vaandel hebt staan, en ben je minimaal 16 jaar, dan is een van onderstaande functies wellicht iets voor jou. Tijdens het werk leren wij je de horeca skills onder de knie te krijgen.
We werken als een team, we helpen en ondersteunen elkaar waar nodig.

Flexibele werktijden en dagen bespreekbaar, goede arbeidsvoorwaarden, fooi, overuren uitbetaald. Fulltime, parttime als ook ZZP mogelijk.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? 
Aarzel dan niet en bel 071-3613335 en vraag naar Eslin of Muriël voor de mogelijkheden, of stuur een mail met je gegevens naar: info@101beachclub.nl