Omgeving Bollenstreek

Een verblijf in de Beach Villa's van 101 Beach Club is bij alle weersomstandigheden de moeite waard, want in Noordwijk en omgeving is in alle seizoenen veel te beleven.

Allereerst zijn er natuurlijk het strand en de duinen, die door de veranderingen in de natuur telkens weer uniek zijn. 101 Beach club is een gastvrij strandpaviljoen en ligt direct aan de prachtige Coepelduinen. Het gebied is open van karakter en er komen veel planten en dieren voor zoals hondskruid en vossen. In de Coepelduinen kun je heerlijk wandelen en fietsen.

De bollenvelden rondom Noordwijk bieden in het voorjaar een kleurrijk schouwspel. Een bezoek aan De Keukenhof in Lisse is ook zeker de moeite waard. Voor een wat minder mooie dag, zijn er diverse musea op fietsafstand zoals het ruimtevaartmuseum Space Expo, de Hortus Botanicus en Nationaal Natuurhistorisch Museum Naturalis. Attractiepark Duinrell ligt op ca. 20 fietsminuten van Noordwijk. In Lisserbroek, centraal gelegen in het hart van de bollenstreek vindt u " Landgoed de Olmenhorst" . Op dit landgoed vindt u 100% biologisch fruitteelt en een winkel met veel biologische produkten.

Voor meer info, events en inspiratie neem eens een kijkje op de website van Noordwijk Marketing