Algemene voorwaarden verhuur Beachbungalows
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het huren en reserveren van onze Beachvilla’s op het Noordwijkse strand.:

101 Beach club - Beachlub-Restaurant-Beachvilla’s                    Postadres

Koningin Astridboulevard 101                                                             Herenweg 145                  
2202 BD Noordwijk                                                                             2201AE Noordwijk

Artikel 1: Boekingen
Boeken gaat via onze website https://www.101beachclub.nl/nl/beachbungalow-reserveren/boeken#.  101 Beach club neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 25 jaar. 101 Beach club behoudt zich het recht voor over te gaan tot annulering van de huur/verhuurovereenkomst bij onjuistheid van opgegeven gegevens.

Artikel 2: Voorkeur nr. Beachvilla
U kunt tijdens het boekingsproces bij “opmerking” voorkeur Beachvilla nummer aanvragen. Hieraan kunnen géén rechten worden verleend, het is dus ALTIJD mogelijk dat hier door omstandigheden in gewisseld wordt. Ook al heeft u een mail met bevestiging gekregen.

Artikel 3: Betalingen

Na ontvangst aanbetaling is uw boeking definitief en ontvangt u per mail een bevestiging, uw wordt verzocht deze op juistheid te controleren.
Ontvangt u geen mail met bevestiging, dan graag direct contact met ons opnemen.
De totale huursom moet uiterlijk 8 weken voor aankomst voldaan zijn. U ontvangt per mail de betaallink voor de 2e -en borg betaling. Betreft het een boeking korter dan 8 weken voor aanvang huurperiode, dan dient de gehele factuursom direct te worden voldoen en is uw reservering definitief.  Zolang wij na 8 weken geen totale betaling hebben ontvangen, vervalt de reservering en gaat de Beachvilla weer in de verhuur. U kunt dan géén aanspraak meer maken op uw reservering.

Artikel 4 Huursom

De huursom A is inclusief:
TV/WIFI, Keukenpakket, afwasmiddel en toiletpapier 1e dag, opgemaakte bedden voor aantal opgegeven personen (max. 4), welkomstpakketje, fles wijn, koffie/thee, suiker, melkcups en lekkers, Rituals Douchegel en shampoo 47ml, terrastafel met 4 stoelen, 2 strandstoelen, 1 parasol,  1 parkeervergunning, g/w/l en BTW.
De huursom B is exclusief: Bedlinnen (verplicht te boeken p.p.), eindschoonmaak, toeristenbelasting, div. opties en toeslag per hond. (max 2).


Artikel 5 Aankomst- en vertrektijden
Vanaf 14.00 uur kunt u de sleutels van uw Beachvilla verkrijgen bij de bar van 101 Beach club. In verband met de eindschoonmaak van de Beachvilla, dient u deze op de dag van vertrek vóór 10.00uur te verlaten en op te leveren volgens onze huisregels (zie Art.7).
Indien u niet voor 20.00 uur aanwezig kunt zijn, neemt u dan contact op met 101 Beach club via: 071 – 3613335.

HUISREGLEMENT artikel 6 t/m 11:
U en uw gezelschap dienen zich te houden aan de door 101 Beach club vastgestelde huisregels. Het huisreglement, dat op alle huurovereenkomsten van toepassing is, kunt u ook vinden in de welkomstbrief/informatiemap in de Beachvilla.


Het is niet toegestaan:

 • De Beachvilla’s te betrekken met meer dan 4 personen. (kinderen in begrepen).
 • Te roken of wierook te branden in het huisje.
 • Na 22:00 geluidshinder te veroorzaken.
 • Eigen apparaten zoals barbecues, gasbranders, frituurpannen, ovens, bakplaten, infraroodlampens, elektrische kachels en andere elektrische apparaten mee te nemen en te gebruiken.
 • Goederen buiten op te slaan.
 • Bouwwerken zoals tenten, luifels, (dek)zeilen en partytenten zijn aan de voorkant van de Beachvilla’s te plaatsen, om het maximale zeezicht van alle gasten te waarborgen.

Artikel 7: Oplevering Beachvilla
Bij het vertrek vóór 10:00 uur vragen wij u vriendelijk de Beachvilla bezemschoon, vaat -en vuilvrij op te leveren. U kunt uw vuilniszak, glas en papier in de juiste bakken deponeren, naast ons paviljoen.

Artikel 8: Honden
U kunt per Beachvilla maximaal 2 honden mee nemen. Dit bedraagt € 12,50 per hond per dag. In verband met de kwaliteit en hygiëne van onze Beachvilla’s vragen wij u te houden aan onderstaande honden huisregels:
 • Er zijn maximaal 2 honden per Beachvilla toegestaan.
 • Honden zijn NIET toegestaan op de bank, ander meubilair en onze bedden. (U kunt een gratis hondenkussen te leen aanvragen).
 • Niet tot overlast zijn bij andere gasten.
 
 • Honden mogen niet in onze douche gewassen of afgespoeld worden. (Dit kan bij de openbare douche op strand naast ons paviljoen).


Artikel 9: Roken en open vuur
 • Op last van de brandweer is het verboden om in de Beachvilla’s te roken.
 • Op het strand en bij/in de Beachvilla is rook, open vuur en BBQ-en verboden.
  Indien u of uw gasten buiten roken, wilt u dan zo vriendelijk zijn om de daartoe beschikbaar asbakken te gebruiken. Dit ter voorkoming van vervuiling van de directe natuur in de omgeving van de Beachvilla’s, en ter voorkoming van duinbrand. 

Artikel 10: Respect voor uw omgeving

101 Beach club probeert binnen haar mogelijkheden duurzaam te ondernemen. Wij verwachten dat onze gasten ons daarin te steunen en u zuinig bent met G/W/L. Wij gaan ervan uit dat u de natuur, de omgeving en de Beachvilla’s met respect behandelt.
 • Bij herhaaldelijk overlast en/of schade toebrengen aan de Beachvilla, de inventaris of de andere gasten, loopt u het risico de Beachvilla te moeten verlaten. Recht op restitutie is uitgesloten.

Artikel 11: Borgsom
Om de kwaliteit te waarborgen vragen wij een borg van € 100,00.  Deze ontvangt u bij juist gebruik en oplevering binnen 2 weken na vertrek retour op uw bankrekening.
 • Bij schade, vermissing, onjuist gebruik volgens ons huisreglement of onjuiste oplevering van de Beachvilla, worden de kosten verrekend met de totale borg.

Artikel 12: Aansprakelijkheid
 • De hoofdpersoon, genoemd in de verhuurbevestiging, is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de Beachvilla. Breuk/vermissing of beschadiging van inventaris of accommodatie dient dan ook direct door de hoofdpersoon te worden afgerekend. Door 101 Beach club wordt, tenzij dit met opzet en/of grove schuld van (medewerkers) is te wijten, geen aansprakelijkheid aanvaard voor:
 • Verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en/of goederen tijdens of ten gevolge van een verblijf in de Beachvilla.
 • het onklaar geraken of eventueel buiten werking stellen van technische apparaten en elektra in de Beachvilla.
 • Kortsluiting elektra door weersomstandigheden.
 • Het kan zijn dat het paviljoen in bepaalde weken van het jaar beperkt geopend en/of gesloten is. Dit is weersafhankelijk.
 • Geluidsoverlast i.v.m. partijen, dit proberen wij uiteraard te vermijden. Geluidsoverlast in algemeen en door derden, die horen bij werkzaamheden strand en partijen collega strandpaviljoens.
 • Voor schade of letsel ontstaan aan zaken of personen ten gevolge van een verblijf op en om het paviljoen en bungalows of ontstaan door het gebruik van de aanwezige faciliteiten.
 • Het extern sluiten van ons paviljoen en/of verhuur Beachvilla’s i.v.m. overmacht natuurrampen, oorlogsbedreiging en pandemie, personeelsstakingen, blokkades, brand en andere storingen en/of gebeurtenissen.
 • 101 Beach club behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor noodzakelijk onderhoud te plegen, tijdens uw verblijf aan de Beachvilla zonder recht op vergoeding, aan de accommodatie of overige faciliteiten. Dit zal uitsluitend geschieden om de kwaliteit van het paviljoen en uw verblijf in de Beachvilla te verbeteren.

Artikel 13: Annuleren zonder annuleringsverzekering en overmacht
 • Tot 2 maanden voor de boekingsdatum, krijgt u uw (aan)betaling minus € 50,00 administratie -en annuleringskosten retour.
 • Vanaf 2 maanden voor de boekingsdatum, bent u 50% van uw totale huursom (A+B) verschuldigd.
 • Vanaf en binnen 1 maand voor de boekingsdatum of bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het totale boekingsbedrag (A+B) verschuldigd. De borg betaling wordt binnen 1 week aan u overgemaakt.

Annuleringen moeten schriftelijk of per mail door u worden bevestigd. Wij adviseren u een reisverzekering af te sluiten. Ook i.v.m. overmacht door natuurrampen,
oorlogsbedreiging en pandemie,
personeelsstakingen, blokkades, brand en andere storingen en/of gebeurtenissen.


Artikel 14: Klachten
101 Beach club probeert uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ondanks die goede zorgen, is het toch mogelijk dat u een klacht heeft. Om die naar behoren te kunnen oplossen, kunt u deze bij het management kenbaar te maken.

Artikel 15: Algemeen voorbehoud
Op alle prijzen van 101 Beach club zijn wijzigingen voorbehouden. Kennelijke fouten en vergissingen binden ons niet.
Op alle onze overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.