101 BEACH VILLA'S

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en we hebben er erg veel zin in. Naast de naamsverandering en onze 5 bestaande comfort Beach Villa's krijgen we dit seizoen, medio maart/april, ook 3 nieuwe premium Beach Villa's erbij, welke iets luxer ingericht en huisdieren vrij zullen zijn.

We zijn nu druk bezig met alle vernieuwingen en ook van de website.
Zodra de premium Beach Villa's te boeken zijn dan zullen deze op de website verschijnen, we verwachten met pasen.

Door de komst van de 3 extra Beach Villa's wordt ons paviljoen 101 Beach Club kleiner en daardoor ook honden vrij.
Wij snappen dat dit voor velen een teleurstelling is. Bij ons kwamen er veel, zeg maar gerust honderden honden per dag op ons terras. De overlast in combinatie met het niet meer kunnen waarborgen van de hygiëne voor onze gasten en de veiligheid voor ons personeel, heeft ons dit helaas moeten doen besluiten. 
Bij onze Take-away die langer open zal blijven, onze strandman en in onze 5 comfort Beachvilla's blijven honden welkom.

101 Beachvilla's 

Aan de voet van de Noordwijkse Coepelduinen, op het mooiste stukje strand van Noordwijk aan Zee staan 5 comfort en binnenkort 3 premium Beachvilla's. Alle Beachvilla's zijn gezellig en compleet ingericht met uitzicht op de Noordzee.

Wakker worden met een vers bezorgd ontbijt met uitzicht op de ruisende Noordzee is een unieke ervaring.
Vanuit de Beachvilla stapt u direct via uw eigen terras het strand op, waar u heerlijk kunt zonnen en zwemmen in zee, afhankelijk van het jaargetijde.

Het brede strand leent zich bij uitstek voor lange wandelingen, waarbij u richting Katwijk de hond altijd mag meenemen. Gaat u naar het noorden, richting Zandvoort, dan vindt u op 1 km afstand het gezellige centrum van Noordwijk.
In het van oorsprong oude vissersdorp, vind u een gezellige winkelstraat, gezellige terrasjes en ook voor de historie van Noordwijk is genoeg te zien. 

En na een heerlijke stranddag 's avonds op je eigen terras genieten van de ondergaande zon, met private dining en een lekker glas wijn...

Ervaar het zelf en reserveer een Beachvilla voor een vakantie om nooit te vergeten! 

Check snel de kalender voor beschikbaarheid...

Ja, ik wil slapen op het strand

 

Pure onstpanning

Een verblijf in een van onze Beachvilla's is pure ontspanning, ongeacht het jaargetijde of de weersomstandigheden.