101 BEACH VILLA'S

Aan de voet van de Noordwijkse Coepelduinen, op het mooiste stukje strand van Noordwijk aan Zee staan 5 comfort Beach Villa's. Volgend seizoen 2025 krijgen wij 3 nieuwe premium Beach Villa's erbij. Alle Beach Villa's zijn gezellig en compleet ingericht met uitzicht op de Noordzee. De premium Beach Villa's zijn iets uitgebreider ingericht en huisdieren vrij. 

Wakker worden met een vers bezorgd ontbijt met uitzicht op de ruisende Noordzee is een unieke ervaring.
Vanuit de Beach Villa stapt u direct via uw eigen terras het strand op, waar u heerlijk kunt zonnen en zwemmen in zee, afhankelijk van het jaargetijde.

Geniet van onze volledige verzorgde roomservice experience, van ontbijt, cocktail met bites, lunch en diner, ons 101-team zorgt dat het u aan niets ontbreekt. 

Het brede strand leent zich bij uitstek voor lange wandelingen, waarbij u richting Katwijk de hond altijd mag meenemen. Gaat u naar het noorden, richting Zandvoort, dan vindt u op 1 km afstand het gezellige centrum van Noordwijk.
In het van oorsprong oude vissersdorp, vind u een gezellige winkelstraat, gezellige terrasjes en ook voor de historie van Noordwijk is genoeg te zien. 

En na een heerlijke stranddag 's avonds op je eigen terras genieten van de ondergaande zon, met private dining en een lekker glas wijn...

Ervaar het zelf en reserveer een Beach Villa voor een vakantie om nooit te vergeten! 

Check snel de kalender voor beschikbaarheid...Note: de premium Beach Villa's te boeken zijn binnenkort te boeken onder kopje "Beach villa Reserveren".

Door de komst van de 3 extra Beach Villa's is ons paviljoen 101 Beach Club kleiner en daardoor ook honden vrij.
Wij snappen dat dit voor velen een teleurstelling is. Bij ons kwamen er té veel, lees meer honden dan gasten per dag op ons terras. Het niet meer kunnen waarborgen van de hygiëne voor onze gasten en de veiligheid voor ons personeel, heeft ons dit helaas moeten doen besluiten. 
Bij onze Take-away die langer open zal blijven, onze strandman en in onze 5 comfort Beach Villa's blijven honden welkom.

 Ja, ik wil slapen op het strand

 

All you need is a good dose of vitamin Sea

Een verblijf in een van onze Beach Villa's is pure ontspanning, ongeacht het jaargetijde of de weersomstandigheden.